domperidone ivermectin buy atorvastatin without prescription buy baclofen without prescription trazodone without prescription online pharmacy buy ultram no prescription buy Tramadol online Soma no prescription super viagra buy nexium no prescription

Geschiedenis

Ramasha kent een rijke geschiedenis van ruim 10 jaar in Suriname en is dus opgericht in 1999 door de heer R. Oedit. Ramasha is eerst begonnen met “Ramasha Radio” via de frequentie 88.9 FM en heeft snel haar vertrouwde luisteraars kunnen opbouwen.

De oprichter had de wens om zijn trouwe luisteraars beter te kunnen bedienen en bereiken met de diverse commerciele, maar bovenal sociale boodschappen en zo onstond in 2001 “Ramasha TV”. Ramasha had nu al een groot marktaandeel en bereik met haar media diensten en zo onstond Ramasha Media Group (RMG).

Zoals jullie kunnen zien is RMG druk bezig met het uitbreiden van haar Media Group en hebben ze sinds kort dus ook hun website www.ramashamediagroup.com gelanceerd ed-oesterreichische.at. Naast de RADIO, TV en INTERNET staat er in het verschiet om ook een maandblad te lanceren.

Deze zal uitgebracht worden in samenwerking met lokale en internationale partners, die er nu ook voor hebben gezorgd dat RMG de volgende stap zet van “Geschiedenis” naar “De Toekomst.”